Gezichtsbehandelingen & Peelings bij day&night beauty de Pijp

Facial day&night
Facial day&night beauty 2
salon beauty

Gezichtsbehandelingen & Peelings in de Pijp

De gezichtsbehandelingen & peelings van day&night beauty worden op maat gemaakt aan de hand van het huidtype en huidconditie van de klant. Deze worden bepaald door middel van een korte huidanalyse aan het begin van de behandeling. De klant kan tijdens de huidanalyse aangeven wat de belangrijkste aandachtspunten voor hem of haar zijn. Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de hoogwaardige en huid verbeterende producten van Dermalogica. 

Face mapping huidanalyse

Bij een face mapping huidanalyse wordt er een korte maar bondige huidanalyse gedaan. Vragen die hierbij beantwoord zullen worden zijn:

Wat voor een huidtype heb je?

In welke conditie verkeerd je huid momenteel?

Wat kun je beter wel of niet voor je huid gebruiken?

Daarnaast krijg je productadvies over wat het beste is om voor jouw huidtype te gebruiken.

Customised facial mini

Bij onze Customised facial mini krijg je gezicht een oppervlakte reiniging en een diepte reiniging (peeling).

Onzuiverheden worden verwijdert en je krijgt een lekker gezichtsmasker. Daarnaast krijg je advies over de juiste dag of nacht verzorging en wordt deze ook aangebracht afhankelijk van een ochtend of avond behandeling.

Customised facial medium

Bij de Customised facial medium krijg je naast al het bovengenoemde van de facial mini ook nog eens een nek/schouder massage extra!

Customised facial large

Bij de Customised facial large krijg je naast al het bovengenoemde van de facial mini en medium ook nog een hoofd massage extra!

Customised facial deluxe

Bij de Customised facial deluxe krijg je naast al het bovengenoemde van de facial mini, medium en large ook nog een gratis ‘extra’ naar keuze!

Quanis dermafiller treatment

De Quanis dermafiller treatment is een unieke, innovatieve, veilige en eenvoudige behandelmethode voor huidverbetering. Door middel van gepatenteerde microneedle pads.

Deze pads bestaan uit micro hyaluronzuur kristallen en wordt daardoor effectiever in de huid opgenomen. 

De vochtbalans wordt hersteld en de fijne lijntjes worden van binnenuit opgevuld.

Tijdens de salonbehandeling wordt de huid eerst goed gereinigd. Hierna worden de microneedle pads aangebracht en deze blijven 20-25 minuten zitten.

Teen facial (t/m 18 jaar)

Bij onze Teen facial krijg je gezicht een oppervlakte reiniging en een diepte reiniging/scrub.

Onzuiverheden worden verwijdert en je krijgt een lekker gezichtsmasker. Daarnaast krijg je advies over de juiste dag of nacht verzorging en wordt deze ook aangebracht afhankelijk van een ochtend of avond behandeling.

Deze facial wordt aangeboden aan tieners tot en met 18 jaar.

Rug Cleanser

Bij de rug cleanser reinigen we de oppervlakte van de rug. Daarna krijgt de rug een lichte peeling en onzuiverheden worden verwijdert. Vervolgens krijg je een masker en een moisturiser op je rug aangebracht.

Meer ontdekken?

Wil je meer ontdekken over de mooie behandelingen die day&night beauty te bieden heeft? Neem hier een kijkje en vindt de behandeling die bij jou past!