Pro Power Peel Dermalogica bij day&night beauty de Pijp

Pro peeling
Pro peeling
day and night beauty

Pro Power Peel Dermalogica in de Pijp

Dit is Dermalogica’s nieuwste en meest krachtige peeling.

In deze behandeling wordt er gewerkt aan huidveroudering, fijne lijntjes en hyperpigmentatie. Doordat deze peel laag op laag kan worden toegepast, kan er op verschillende huidproblemen in een behandeling worden ingegaan.

Voordat de eerste behandeling kan worden ondergaan moet echter wel eerst een skin-check worden ingepland.

Pro skin expert active 30

Bij de Pro skin expert active 30 behandeling wordt eerst het huid oppervlakte gereinigd. Vervolgens wordt de Peel aangebracht. Dit gebeurt in maximaal drie lagen. Hierna zal er een serum worden aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een dag of nacht verzorging, afhankelijk van het moment van de afspraak.

Pro skin expert active 60

Bij de Pro skin expert active 60 behandeling wordt eerst het huid oppervlakte gereinigd. Vervolgens wordt de Peel aangebracht. Dit gebeurt in maximaal vijf lagen. Hierna zal er een masker worden aangebracht. Vervolgens wordt een serum aangebracht en krijg je een korte nek/schoudermassage. De behandeling wordt afgesloten met een dag of nacht verzorging, afhankelijk van het moment van de afspraak.

Meer ontdekken?

Wil je meer ontdekken over de mooie behandelingen die day&night beauty te bieden heeft? Neem hier een kijkje en vindt de behandeling die bij jou past!