Spa pedicure bij day&night beauty de Pijp

beauty salon
Behandel bed beauty

Spa pedicure in de Pijp

Bij day&night beauty worden de pedicure behandelingen uitgevoerd met de producten van O.P.I. Geniet van een fijne pedicure behandeling!

Spa pedicure functional

Bij de Spa pedicure worden de teennagels geknipt en mooi in vorm gevijld nadat ze in een lekker badje zijn geweest. De nagelriemen worden naar achteren geduwd en eventueel overtollige huid wordt verwijderd. Vervolgens worden de voeten gescrubd en daarna ingesmeerd met voedende voetencrème. Als finishing touch worden de nagels gelakt in een kleur naar keuze.

Spa pedicure functional gellak

Bij de spa pedicure functional gellak worden de voeten in een badje gedaan. Daarna worden de teennagels geknipt en mooi in vorm gevijld. De nagelriemen worden naar achteren geduwd en eventueel overtollige huid wordt verwijderd. Vervolgens worden de voeten gescrubd en daarna ingesmeerd met voedende voeten crème. Als finishing touch worden de nagels gelakt met gellak welke wel 4 tot 6 weken blijft mooi zitten!

Spa pedicure functional plus

Bij de spa pedicure functional plus worden de voeten in een lekker badje gedaan. Vervolgens knippen en vijlen we de teennagels in een mooie vorm. De nagelriemen worden naar achteren geduwd en eventueel overtollige huid wordt verwijderd. Het eelt wordt van de voetzool verwijderd en daarna worden de voeten flink gescrubd. Vervolgens worden de voeten met een voedende voeten crème extra lang gemasseerd. Tot slot krijgen de teennagels een mooie lak in kleur naar keuze.

Spa pedicure functional plus gellak

Bij de spa pedicure functional plus worden de voeten in een lekker badje gedaan. Daarna knippen we de teennagels mooi in vorm en worden ze gevijld. De nagelriemen worden naar achteren geduwd en eventueel overtollige huid wordt verwijderd. Het eelt wordt van de voetzool verwijderd en daarna worden de voeten flink gescrubd. Vervolgens worden de voeten met een voedende voeten crème extra lang gemasseerd. Tot slot worden de teennagels mooi gelakt met gellak in een kleur naar keuze. Deze gellak blijft wel 4 tot 6 weken mooi!

Spa voeten en benen relax behandeling

Bij onze spa voeten en benen relax behandeling zullen we de onderbenen en voeten goed scrubben. Hierna worden de voeten en benen heerlijk gemasseerd met een voedende voetencrème.

Meer ontdekken?

Wil je meer ontdekken over de mooie behandelingen die day&night beauty te bieden heeft? Neem hier een kijkje en vindt de behandeling die bij jou past!