Mannen beauty bij day&night beauty de Pijp

salon de pijp
day and night beauty

Mannen beauty in de Pijp

Als moderne metroman wil jij toch ook verzorgt door Amsterdam fietsen? Kijk dan maar eens wat day&night beauty voor jou in petto heeft!

Mocht je vooraf vragen hebben neem dan gerust contact met ons op!

Pedicure voor heren

Bij onze pedicure voor heren worden de voeten lekker gewassen in een voetenbadje. Daarna knippen en vijlen we de nagels om vervolgens de nagelriemen terug te duwen. Waar nodig wordt het eelt verwijderd. Hierna zullen we de voeten lekker scrubben. Tot slot worden de voeten ingemasseerd met een lekkere hydraterende voeten creme.

Rug cleanser

Bij de rug cleanser zullen we eerst een huidanalyse doen om te kijken welk huidtype je hebt. Vervolgens gaan we het oppervlakte van de rug reinigen en krijg je een kleine peeling. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Hierna wordt een masker en een serum aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een fijne bodycreme.

Customised facial mini

Bij onze Customised facial mini krijg je gezicht een oppervlakte reiniging en een diepte reiniging (peeling).

Onzuiverheden worden verwijdert en je krijgt een lekker gezichtsmasker. Daarnaast krijg je advies over de juiste dag of nacht verzorging en wordt deze ook aangebracht afhankelijk van het moment van de behandeling.

Customised facial deluxe

Bij de Customised facial deluxe krijg je naast al het bovengenoemde van de facial mini ook nog een nek, schouder en hoofdmassage. Verder mag je nog een gratis ‘extra’ naar keuze uitzoeken!

Meer ontdekken?

Wil je meer ontdekken over de mooie behandelingen die day&night beauty te bieden heeft? Neem hier een kijkje en vindt de behandeling die bij jou past!